Łącząc technologię temperówki do czekolady Adam K24 z zaprojektowanym specjalnie dla niej przenośnikiem taśmowym, użytkownik może zautomatyzować proces nakładania czekolady. Maszyna wyposażona jest w kompresor, służący do usuwania nadmiaru czekolady z produktów. Gotowy produkt umieszczany jest automatycznie na papierze woskowanym.
Moc nadmuchu i prędkość taśmy podlegają regulacji. Przenośnik taśmowy wyposażony został w kratkę ze stali nierdzewnej.
Dane techniczne:
- Wymiary: Długość 171.8 cm, Szerokość 53.65 cm, Wysokość całkowita 118.5 cm
- Pas transmisyjny: Szerokość 20 cm
- Waga: 60 kg
- Materiał obudowy: stal nierdzewna
- Zasilanie: 600 W 230V - 50/60 Hz
- Funkcje: Włącznik / wyłącznik, regulator mocy powietrza, regulator prędkości taśmy