Temperówka do czekolady Adam K24 ma pojemność 24 kg, dzięki czemu idealnie nadaje się do średnich i dużych cukierni, sklepów z czekoladą i restauracji. Adam K24 jest kompaktowy i wytrzymały. Wszystkie funkcje zarządzania operacyjnego są kontrolowane z panelu sterowania, gdzie użytkownik może precyzyjnie regulować temperatury topnienia, elektroniczne dozowanie oraz aktywację/dezaktywację stołu wibracyjnego. Oprócz tego, że jest bezpieczna i wszechstronna, ta maszyna jest również niezwykle ergonomiczna.
Dane techniczne:
- Wymiary: Długość 75 cm, Szerokość 81.5 cm, Wysokość całkowita 145.2 cm
- Średnica miski: 40 cm
- Szerokość stołu wibracyjnego: 52.5 cm
- Waga: 158 kg
- Pojemność miski: 24 kg
- Materiał obudowy: stal nierdzewna
- Zasilanie: 2.7 kW 230V - 50/60 Hz
- Czas pracy: Czas topienia: 1 godzina 15/30 minut
- Produkcja godzinowa: 40kg
- Stół wibracyjny: Dwa uchwyty na formy. Podgrzewana wbudowana kratka
- Funkcje: Ekran dotykowy 4.3 cala z wbudowanym programem wielofunkcyjnym. Zarządzanie temperaturą, mieszaniem, pompą i chłodzeniem. Zautomatyzowane sterowanie poziomem wibracji i ogrzewaniem stołu wibracyjnego.