18

Łącząc technologię temperówki do czekolady Adam K6 z zaprojektowanym specjalnie dla niej przenośnikiem taśmowym, użytkownik może zautomatyzować proces nakładania czekolady. Maszyna wyposażona jest w kompresor, służący do usuwania nadmiaru czekolady z produktów. Gotowy produkt umieszczany jest automatycznie na papierze woskowanym.

Moc nadmuchu i prędkość taśmy podlegają regulacji. Przenośnik taśmowy wyposażony został w kratkę ze stali nierdzewnej.

Dane techniczne:

  • Wymiary: Długość 106.5 cm, Szerokość 48 cm, Wysokość całkowita 51 cm
  • Pas transmisyjny: Szerokość 22 cm
  • Waga: 45 kg
  • Materiał obudowy: stal nierdzewna
  • Zasilanie: 650 W 230V - 50/60 Hz
  • Funkcje: Włącznik / wyłącznik, regulator mocy powietrza, regulator prędkości taśmy